Kurssit

Yksi intohimoistamme on kokemusten jakaminen. Haluamme jakaa rakkautemme kukkiin, kasvattamiseen ja puutarhaelämään muiden kanssa sekä opettaa niin viljelyyn, kuin luonnolliseen floristiikkaan liittyviä asioita. Tältä sivulta löydät tietoa kursseista sekä workshopeista ja tilaamalla uutiskirjeen pysyt varmasti ajan tasalla!

Verkkokurssit

Haluatko oppia sitomaan kukkakimppuja ammattimaisella tekniikalla tai nautiskella kauniiden kukka-asetelmien tekemisestä omaan tahtiin?

Jotta kukkien maailmaan sukeltaminen olisi mahdollisimman helppoa, olemme tehneet (toistaiseksi) muutaman kompaktin ja helposti lähestyttävän verkkokurssin. Kurssit ovat videomuotoisia, mutta sisältävät myös listaukset tarvittavista välineistä ja kukkamateriaaleista. Lähestymistapa on rento ja helposti ymmärrettävä - kuka tahansa oppii näillä ohjeilla loihtimaan kauniita töitä puutarhan aarteista!

Kurssit ja työpajat tilauksesta

Mikäli haluat meidät pitämään kurssia tai työpajaa vaikkapa yksityistilaisuuteen, työpaikalle tai omiin juhliin, ota yhteyttä! Olemme viettäneet viihtyisiä hetkiä asiakkaiden kanssa mm. tekemällä kukka-asetelmia ja kransseja sekä opettamalla kukkien kasvatusta, mutta aiheitahan riittää ja keskustelemme niistä mielellämme!